Pagina's

maandag 13 januari 2014

Burda Classics 2013

 

De Burda classics lag nog steeds te wachten om doorgebladerd te worden (dat geld trouwens ook voor de Knip januari 2014). Aangezien ik nu even mijn hoofd rustig laat wennen aan alles wat het moet doen, zet ik de foto's die ik wel al genomen had gewoon plof onder elkaar en zal ik misschien her en der wat tikken, maar dat weet ik nu (ben aan het tikken) nog niet zeker, hahaha.

Het is al een ouder boekje uit herfst 2013, dus ik vermoed dat het in de winkels niet meer ligt, maar het staat nog wel op de website van Naaipatronen.nl


Dit setje doet me denken aan mijn kantoortijd... héél lang geleden. Ik had een hele rits van dit soort rokjes en truitjes in diverse kleurtjes en natuurlijk in bijpassende kleur hoge pumps!

Mooie look! Ik hou hier heel erg van. Door de gebruikte stoffen, texturen en kleuren is dit een prachtige outfit. Perfect voor op je werk, of voor lekker shoppen, of een uitje.







Links: Niet de kleurtjes me staan (met geel en beige lijk ik ziek), maar ik vind het totaalplaatje wel leuk, lekker voorjaarsachtig... Gut bedenk ik me... het boekje is eigenlijk herfst/winter...??

Rechts: Het is qua kleur niet helemaal mijn ding, maar vind het een leuk plaatje en een héél leuk jasje!!

Dit is een perfect truitje wat je overal mee  kunt combineren. En qua stof ook heel gemakkelijk onder een jasje kunt dragen. De fluffy details kan je weglaten als je meer een basic truitje wilt maken.


Prachtig setje! Een eenvoudig jasje met losse nepbonten kraag en eenvoudig spaghettibandjesjurkje eronder. Misschien is de losse bontkraag iets te breed, maar dat kan zo veranderd worden.

 

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten