Pagina's

donderdag 18 juni 2020

Sew Online: 18 juni 2020


Vanavond had Henrike weer een Sew Online avondje georganiseerd voor de dames van de Voormalige Vereniging Sancho.


's Middags stond de boel al klaar voor vanavond, omdat ik weer YouTube filmpjes had zitten bekijken hoe het zit met kraag op staander in combi met knopenbies e.d. Waar moet ik op letten... Gelijk ook even verder gegaan met de kraag, en voorbereidingen wat strijkwerk betreft, dan hoef ik vanavond niet van mijn naaistek weg te lopen.


Om kwart over zeven schuif ik aan, en ik zie Henrike al zitten achter haar machine. In het begin waren we met z'n tweetjes, maar even later schuiven Helma, Tialda, Nienke en Diana aan. Het was weer gezellig tijdens de Sew Online. In een handgreep wat er werd gedaan: er werd gewerkt aan een lockerhoes, voorbereiding voor blokken voor een quilt, babykleertjes, buitenloungekussens en blokken maken voor een quilt die in elkaar werden gestikt.


En ik was bezig met de kraag met staander (die was al eerder af) en doorknoopbies, die was al voorbereid zodat 'ie kant en klaar gestreken was en er gelijk op gezet on worden. Ik moet rekening houden met een zoombeleg, en dat gaf wat trouwbles, en helaas ook een foutje (op de foto's zie je dat foutje er ook tussen, en ook een foto dat ik die weer herstelt heb), dat ik wel weer recht heb gezet, maar dat kost door de streepjes natuurlijk wel extra tijd... dus ik denk dat ik wel heel stilletjes was vanavond, maar ik heb wel alles gehoord hoor!


Om kwart over tien zijn we er mee opgehouden en ging ik Kees uitlaten en mijn bed opzoeken ðŸ˜´.

Dank jullie wel dames voor weer een super gezellig avondje!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten