Pagina's

donderdag 4 juni 2020

Sew Online: 4 juni 2020


Vanavond had Henrike weer een Sew Online avondje georganiseerd voor de dames van de Voormalige Vereniging Sancho. Deze keer via Facebook om te kijken of dat lekkerder werkt dan met Skype.

Vandaag schoof ik ietwat later aan, want ik was laat thuis van mijn werk, wilde ik eerst m'n werkkleding nog even uitgooien en effe rustigjes eten samen met Bridget.


Tijdens het eten merkte ik hoe mijn hoofd en lijf een verschil van mening had, en ik dus lekker nog wat langer op de bank bleef zitten en vervolgens er gewoon op bleef zitten. Om 20:30 uur wel een doos organiseerde, dank je JK, om een IKEA strijkplank met laptop op te poten, boekjes om te snuffelen pakte, mijn lapje stof waar ik een zonnejurkjespatroon voor zicht en mijn oortjes er in plopte en inloggen die handel 😂.


Het was weer gezellig tijdens de Sew Online. Ik zag direct bij het binnenvallen van de Sew Online een groot verschil, want ik zag 6 dames luid en duidelijk in beeld. Het geluid was ook prima, dus ik denk dat deze modus van Facebook wel een goeie is.

In een handgreep wat er werd gedaan: een patroon uitgeraderd wat uiteindelijk nog aangevuld moest worden met een FBA, er werden nieuwe kussenhoezen voor de loungebank en stoelen buiten gemaakt, biaisband werd er gemaakt, ik geloof maar liefst 15 meter 👀 en dit biaisband spelden op de hoes in wording voor de locker of coverlocker , quiltblokken werden er gemaakt enne ehmm, ik denk dat ik er een paar vergeten ben wat ze aan het doen waren.

Ik zat op de bank met de toren voor mijn neus, met bureaulamp naar mijn giechel gericht zodat ik geen zwarte vlek in beeld werd en met m'n stapel boekjes, een frisdrankje in handbereik en zat ik lekker te bladeren en te kwebbelen. Helemaal gezellig!

Om de x-tijd ging er iemand naar beneden óf naar bed en ik ga zo ook mijn bedje opzoeken, zodra ik Kees heb uitgelaten natuurlijk.

Dank jullie wel dames voor weer een super gezellig avondje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten