Pagina's

zaterdag 19 juni 2010

Ik ben dól op... èn... èn...


Ik ben dol op postpakketjes! Afgelopen vrijdag werd er een pakketje bezorgt! Een giga-dikke enveloppe....! met daarin de twee serveerschalen die ik gekocht heb van Veronique die ook nog een "verkoop-blog heeft In de vitrine!


De serveerschalen zijn prachtig gegraveerd en met een mooie geschulpte rand en er zat nog een verrassing in. Een prachtige zilveren lepel...


Met zo'n lief kantje er aan vastgeknoopt. Ik ben gelijk aan het rommelen geslagen met mijn glaswerk. Dat stond nog een beetje te zwemmen op de grote zwarte ronde tafel...  en nu staat het perfect in de oude baby-kledingkast van de jongste. Bij het checken van mijn mail, doe ik een paar keer per dag in verband met de webwinkel, kreeg ik een lief mailtje van haar met een inspiratie foto van zo'n zilveren dienblad, met daarop glazen groentepotten met een kantje omheen geknoopt en een waxinelichtje erin... Heel eenvoudig, en daarom ook prachtig! Geweldig zo'n mailtje! Dank je wel Veronique!


Ik ben dol op de fantasie van de jongste, die in dat bubbeltjesplastic, waar de schalen stevig in gewikkeld waren een bruidssluier ziet! Ze had het tussen haar haar klemmen vastgezet en loopt er mee te zwieren door de woonkamer. Hele verhalen zit ze te vertellen en ze speelt een heel toneelstuk... Ze loopt er al vanaf gisteren mee te spelen... en is er nog steeds mee aan het rommelen! Geweldig toch! En dat met een stukje bubbeltjesplastic!


Ik ben ook wèg van pioenrozen. Ze staan normaal op de eettafel, maar ze moesten er even vanaf omdat ik stof aan het knippen was. Ik had ze even in de keuken gezet tussen mijn lichtroze schemerlampjes... Ja, poem, mooi plaatje!



Ik ben dol op de winkel waar ik deze lampen heb gekocht. Dat is een winkel daar rij ik altijd langs als ik naar mijn ouders ga en dat is de enige plek waar dan ook, waar ik het níet erg vind als het stoplicht op rood staat! Dan kan ik namelijk lekker rustig op mijn gemakje genieten van het moois wat er in de etalage staat. Geregeld veranderen ze de etalage en telkens zie ik weer wat moois. De winkel Finishing Touch heeft een soort "webwinkel" maar de site geeft meer een overzicht wat ze allemaal hebben en heeft veel foto's met wat voor sfeer zij verkopen. In de winkel zelf is het nog véél leuker. Je kan terecht voor kleine cadeautjes, lampen, meubels, allerlei woon- en tuinaccessoires, workshops, verf, sieraden en een héleboel inspiratie. Ik heb deze lampen gekocht van het geld dat ik heb gekregen met mijn 40ste verjaardag. Met het kopen van de lampen heb ik mijn oog alweer laten vallen op nog een andere lamp, maar daar moet ik nog even voor sparen. Hélemaal niet erg, want ik geniet ontzettend van de laatste veranderingen in mijn woonkamer. 

Stapje voor stapje zie ik dat mijn woonkamer een geheel gaat vormen en lekker gaat "zitten". Niet letterlijk, maar ik merk dat ik geniet als ik naar de mooie hoekjes kijk en de verandering die mijn dressoir en salontafel hebben ondergaan... en er komen langzamerhand weer allemaal mooie spulletjes uit dozen die gewoon 'vergeten' achter 't schot bleven staan. Waarom? géén idee, "veel te druk", "komt nog wel", of een waslijst, "als, als, als...." oftewel uitstellen. Ik zit op 't goede spoor en er komt steeds weer iets moois bij, of de verfkwast of de naaimachine doet z'n werk.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten