Pagina's

dinsdag 18 mei 2010

Ik heb vandaag genoten


Deze foto vind ik toch wel zo mooi, dat hij nu ook de foto van mij tussen de kledingrekken vervangt in mijn webwinkel.

Vandaag had ik dit nieuwe pak aan! Ik heb van zoonlief de marine jersey sjaal en het ivoorkleurige zijde topje gehad, van de jongste dochter de lange broek, ook in marine en het blazertje met Delftsblauw-marine-ivoor print heb ik van oudste dochter gekregen. De 11 centimeter gigahoge ivoorkleurige hakken heb ik van Rem gekregen. Ze zijn megahoog, maar zitten ècht lekker, de voorkant van het schoentje is verdikt, waardoor je absoluut geen hete voetzolen kan krijgen!


Ik heb dit weekend een verhuisdoos vol antieke snuisterijen en glasservies uitgepakt. Wat is dat toch heerlijk om dat allemaal weer terug te zien. Ik kwam ook de antieke zakdoekjes van mijn oma tegen. Helemaal stofvrij verpakt, zó mooi gemaakt, zo teer en fijn, daar mochten vandaag de bonbons voor de gasten wel op liggen!


Héél erg klein in de verte zie je de etagère staan, die ik vandaag van mijn schoonmoeder heb gekregen. Nu nog gevuld met antieke zilveren portemonneetjes en zakdoekjes van mijn oma. Ook mijn bruidsboeket en de corsage van Rem liggen erbij.


Dit is een betere foto van de etagère, die hier gevuld is met petit-fours in diverse smaakjes. Mjammie!


Dit apparaat, een BeBook, is Rem aan het opsparen.

Rem is vandaag ook een beetje jarig, want we vieren het altijd tegelijkertijd, omdat hij een weekje later, de 25e, jarig is. Mijn zwager zit met zijn verjaardag tussen onze verjaardagen in en een tante van Rem was vorige week jarig. Dus je begrijpt dat onze verjaardagen samen vieren in de familie wel welkom is!

Ik heb van Leon en Nathalie (die ook in het koude zuiden van Frankrijk in een tent zaten) een theepot, suikerpot en roomkannetje, twee koffiemokken en twee theemokken gekregen van Riverdeel. Wit met antracietgrijs. Ik zal er binnenkort wel een foto van nemen. Ik vind het prachtig. Van mijn ouders heb ik een prachtige bos rode rozen gekregen. Rem en ik hebben ook nog centjes gekregen.  Want ik wil graag een stoere lamp kopen en Rem een BeBook, dus we zijn vandaag héél erg verwend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten