Pagina's

vrijdag 3 april 2020

Sew Online


Vandaag had Anouk een Sew Online georganiseerd voor de dames van de Voormalige Vereniging Sanco. Eén om 13:00 uur tot 14:00 uur, maar dan moest ik m'n dametjes naar Remco brengen en werd het haasten, en één om 20:00 uur tot ca. 21:00 uur.

Van te voren was het even zoeken naar de handigste opstelling om Skype voor mijn giechel te krijgen, zonder dat het omkukelt, of te ver weg stond, want dan kan ik mijn oortjes niet in doen (en dat lijkt me met herriemakende naaimachines wel zo handig.

De lege dozen van de boodschappen, die al een week heerlijk in de weg staan te staan in de gang, kwamen nu ineens héél goed van pas... inspiratie hè!! Eetkamerstoel erbij... plof de doos er bovenop, en plof de laptop erbovenop. Even ruziën met het snoer, want de batterij in mijn laptop is zo dood als een pier, en dan even stellen hoe het beeldscherm moet komen... Nah... vond het wel perfect zo naast mijn naaitafeltje.


Het was een gezellig kippenhok tijdens de Sew Online. Ik geloof dat we met zo'n 15 dames waren. Er werd gebreid, genaaid, getekend, gepaperpieced, gequilt, gefreubeld, wijn gedronken, geklets en of geluisterd.

Ik was bezig met streepjes doorlopend te spelden en te naaien (zie foto moet nog netjes strak gestreken worden), dat vergde af en toewat concentratie en dan was ik stil. Verders natuurlijk lekker mee gekwebbeld en gelachen.


Om 21:45 uur waren we nog met z'n drietjes en gingen we ook "ophangen".

Bedankt dames voor het gezellig samen zijn vanavond.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten