Pagina's

vrijdag 23 april 2010

Een hele leuke (vrijwillig, hoor!!) opdracht give-away


Veronique van een sneller kloppend hart heeft een hele leuke give-away!! Kijk maar eens op haar prachtige blog! Zij laat de mooiste foto's zien van in en rondom haar huis en wat ze verder elders tegen komt. En dat zijn allemaal toch pláátjes!!! Je hoeft geen link te maken of wat dan ook, maar graag zou ze iets willen weten: Zie hieronder:

Als je me echt blij wil maken...vertel dan in je berichtje hoe jij jouw woon 'stijl ' zou benoemen, dat kan van chaotisch en gek tot nostalgisch en kleurrijk zijn, ik ben daar in ieder geval heel benieuwd naar :) 

Kijk, ik maak graag iemand blij!! Mijn "woonstijl" is zo twijfelachtig als maar zijn kan. Ik wéét wát ik mooi vind, maar hoe krijg ik dat voor elkaar in mijn huis?!?!?! Ik hou van de scandinavische look. Met veel mooie witten bij elkaar. Maar ook wit met grijstinten vind ik heel mooi. Het hoeft absoluut niet strak afgelakt te zijn, je mag best zien dat het oud, versleten en gebruikt is. Wordt het vaak nog mooier ook! Ik hou van licht (letterlijk licht), lichte kleuren, maar ook van knalkleuren, en mooie blauwtinten. Aan de ene kant eenvoudig en simpel, maar aan de andere kant hou ik van bloemetjestheedoeken en bont gezellig servies. Ik vind geruite tafelkleden, in allerlei kleurtjes, helemaal geweldig (heb er zelf een aantal liggen). 

Ik heb pasgeleden alle muren in een mooi ijsgrijsblauw geschilderd en daar werd ik zelf enorm blij van. Elke keer als ik de woonkamer ben, en het maakt niet uit wat voor weer, vindt ik de kleur super!!! Ik ben ook superblij met mijn pasgeleden, via een blog gekochte, zwarte ronde tafel. Moet ik nog steeds eens op mijn blog zetten.......!!! Ik ben dol op kaarsen, woonaccessoires van armeluiszilver, glas, kristal, zilver, porselein en weet ik wat niet in brocante of antieke sfeer. Vindt m'n schouw met gelhaard erin enorm gezellig. Hij staat in de grondverf en moet nog in de èchte verf. Ik ben nog op zoek naar een mooie spiegel die ik op mijn lage kast kan zetten, zodat ik er mee kan variëren. Want ik hou van variatie en ik verander geregeld wat in huis. 

Ik hou ook van plaids en kussens. Vind het gezellig en ik stop mezelf graag onder zo'n dekentje, omdat ik het geregeld koud heb.

Waar nog aan gewerkt moet worden zijn de antielook grenen lage kast en salontafel. De verf is gekocht! Het wordt een soort antracietgrijs voor de kast. En de salontafel, wit met antracietgrijs bovenblad i.v.m. viltstiften!!! En de eettafel is een twijfelrampengeval. Géén idee wat ik daarmee moet, hij is nu een soort van wit, met een heleboel pen en viltstift erop! En de banken krijgen nog hoezen van een soort canvas-stof. Een lichte kleur (ze zijn nu zwart, blll) en een beetje stoere look moet het wel krijgen.

Ik geloof dat ik nog wel wat te doen heb in huis, maar de weg er naar toe is ook héél erg leuk!! En het voordeel van bloggen is, ik krijg héél véél inspiratie en mótivatie om mijn huis mooier te krijgen, precies wat ik juist wil bereiken. Want wat ik bij kleding precies weet hoe en wat ik moet doen..... ligt dat met woonruimtes gewoon ietsjes minder!!! 

Hahaha..... dus kom maar op met alle inspiratie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten