Pagina's

maandag 16 augustus 2010

Stijl of krul ?!


Herken je haar nog?

De jongste wilde eens een keertje, net als haar zus stijl haar! Nu heeft ze in de ochtend een bos krullen, die nadat je haar haren borstelt (wel eerst bewerken met een anti-pluis-spray!) grotendeels verdwijnen en dan blijven er grove slagen in haar haren over. 

Maar zoals altijd, wat een ander heeft is véél leuker, dus het moest stijl worden. Oké ik heb een stijltang, om slag in de lok van haar zus te maken! Dus die tevoorschijn getoverd, ook de crème waarmee je het haar eerst mee moet behandelen, anders hou je geen haar over. Ze vond het uiteindelijk wel een beetje griezelig, want er kwam wat stoom af van de tang (door de crème). En dat ding is best wel heet, als ik vlak bij haar hoofdhuid kwam, kreeg ze wel 3 dikke (be)denk-rimpels op haar voorhoofd!



Het is een flinke klus hoor! En dan heeft zij niet eens heel dik en veel haar. Maar een uurtje later zijn alle plukken stijl. Ik vind haar er zo héél anders uitzien. Ik zei gelijk "je lijkt wel iemand anders..." - haar reactie: "doe niet zo raar, mam!" - ik weer: "Ook wel wat ouder" - toen keek ze gelijk hemels naar het plafond, ze vond dat wel heel erg leuk. Ja, als je de jongste bent wil je wel wat ouder lijken/zijn natuurlijk!



Haar haren zijn gelijk een stuk langer, en je ziet dat het niet recht geknipt is, maar als haar haar "gewoon" is, met slagen, dan is het toch ècht recht. héél maf!!



Dit is zoals ik haar beter ken. Lekker gek, ondeugend, en absoluut géén "keurig" hoofd! Ze is nog steeds druk met het bubbeltjes-plastic in de weer, zie een berichtje van een tijdje terug Veronique, ze speelt er nog steeds mee, super!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten