Pagina's

zondag 31 oktober 2010

Fotoshoot, de Jamila met model




De Jamila hebben we eens op de kiek gezet zoals m'n oudste dochter het had voorgesteld vorige week bij het berichtje van 26 oktober jl.Het jurkje komt boven de knie en Kirsten's reactie "Oh mama, daar moet je lange kniekousen bij dragen met zo'n satijnen dingesje (lees satijnen bandje/strikje of iets dergelijks) en van die stoere laarzen erbij". Dat hebben we maar eens in de praktijk uitgeprobeerd. Dochterlief vindt het wel leuk. Ze heeft hier een lichtgrijze manty (maillot/panty) aan en daaroverheen ivoorkleurige over-kniekousen met satijnen strikbandjes aan de achterkant. 

Rem riep dat ze haar haar eens een keertje los moest hebben. Het haar had ik 's ochtends ingevlochten, dat is na een hele dag behoorlijk gezigzaggelt. Ik heb haar haar maar een beetje vochtig gemaakt. Daarna net zolang gekamd tot de ergste friebels weg waren, was ècht geen potje. Zilveren kammetjes erin gedaan en hup fototoestel, here I come.


Hier rechts begint de lachscheut...


en één, twee, drie ja hoor, hier schiet ze weer in de lach

De dame is in een giegelige bui, klapt geregeld naar voren in een deuk, en dan valt dat, handig hoor Rem, losse haar ook naar voren, inclusief zilveren kammetjes. Dus ik geloof dat ze die wel tig keer weer in het gelid heeft gepoot! Wat dat betreft is haartjes in elastiekjes of klemmetjes véél handiger, want in hoeveel deuken ze ook schiet, d'r haartjes blijven dan waar ze hóren te zitten!


Hier begint ze beschaaft glimlachend en ineens! Poem lachscheut en dan klapt ze op een gegeven moment dubbel, dat gaat zó snel daar valt geen kiek van te nemen, en ja dan moeten de zilveren klemmetjes weer omhoog gehesen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten