Pagina's

vrijdag 1 oktober 2010

De nieuwe Farbenmix patronen beginnen met een... en een ...


Er komen 28 oktober 2 nieuwe patronen uit. De ene beginnend met een N... bestaat uit een... en een ... en er zit een Freebook bij dat een variatie laat zien van het patroon. De andere beginnend met een C... is een .../(...) en een ... en wordt uitgegeven als E-book. Ik heb alle kledingstukken tegelijk gemaakt, maar de patronen zijn gesplitst in een gewoon patroon met Freebook en een E-book. 

Uiteindelijk heb ik 8 kledingstukken genaaid (waarvan 2 mini kledingstukjes) en 5 foto-naaibeschrijvingen... en  ik moet zeggen, dat ik langzamerhand de slag te pakken krijg. Ik ben niet zo bang om tijdens het naaien te vergeten een foto te maken... Ook de tekst gaat me steeds beter af... Het blijft een flinke klus, maar ik weet nu beter waar ik op moet letten en wat ik wel en niet moet fotograferen, en hoe het het duidelijkst is (hoop ik). Maar gelukkig wordt de tekst nog bijgeschaafd door iemand die er verstand van heeft. Want soms kom ik niet uit mijn woorden (zit de zin met al die woorden in de knoop) en weet ik het niet duidelijker te krijgen en dan is er gelukkig hulp.

Farbenmix had gevraagd om een makkelijk te maken patroon. Dat was nog best wel lastig om van te voren bij het ontwerpen te bedenken hóe het gemaakt moet worden. Normaal gesproken teken je gewoon iets, en merk je later wel of het moeilijk is of niet... Dat was in het begin flink modderen, maar het gekke is dat het nu bijna automatisch gaat. Héél raar om tijdens het tekenen in mijn hoofd al een filmpje te zien draaien wat voor handelingen ik tegen kom, heel maf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten