Pagina's

donderdag 25 november 2010

Coverfoto's-metamorfose van de Nadya van Farbenmix


Elke keer ben ik héél erg benieuwd hoe de cover van een nieuw patroon er uit gaat zien. De foto's worden natuurlijk bewerkt. Het gezichtje, handjes, haartjes, voetjes zelfs schoentjes worden opnieuw ingetekend.

Bridget gaat gewoon in allerlei poses staan, maar deze keer was het lastig, want de opdracht was "Een foto met het jurkje van voren". Dus alleen haar gezicht en voeten konden alle kanten op, maar haar lijf moest naar mij gericht blijven. Na een paar keer "Nee schat, van voren met je jurkje. Ik moet allebei de strikken zien". Had ze hem te pakken en checkte ze zichzelf en hoorde ik haar mompelen "O nee, m'n arm zit voor de strik" of "Volgens mij is deze goed".

Er zitten leuke foto's tussen en de bovenstaande foto's heb ik gemaild naar Farbenmix. Ik vond vooral de linker foto erg leuk. Het lijkt net of ze aan het touwtje springen is. Ik zag het zo voor me. De handen tekenen ze toch altijd over, dus ik dacht hup, touwtje en d'r handjes en ze springt zo de cover door.


Er is voor de andere foto gekozen, volgens mij is er deze keer niet veel veranderd, behalve dat haar haaraccessoire duidelijker te zien is. Diegene die de foto's voor Farbenmix bewerkt is Doro van http://punktpunktkommastrich.blogspot.com/. Het is een kleurig blog met allerlei ideetjes. Er zijn engeltjes te zien die van je scherm afknallen van vrolijkheid. Of tafellopers, mooie borduurtjes of wat kan je maken van het karton van een tissuebox! Vrolijke theemutsen... noem maar op. Kijk op haar blog en je ziet van álles!

Voor de Odilia hoefde ik geen coverfoto's meer aan te leveren, de foto's van de proefmodellen waren al goed. Ik ben heel benieuwd hoe de cover er van de Odilia er uit ziet, morgen zal ik het weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten