Pagina's

dinsdag 10 maart 2009

Mijn muur.... en supervloer...

Dit is momenteel onze slaapkamer, die nog omgetoverd moet worden tot slaap- annex hobbykamer! De ruimte is er groot genoeg voor.

Beneden werken is wel heel erg gezellig, maar het wordt wel een rommeltje en de eettafel blijft wel eens een paar dagen bezet, zodat we niet normaal aan tafel kunnen eten.

Er komt een "hobbymuur" in de slaapkamer met een paar kasten waar alles in kan, hoef ik 's avonds niet meer mijn dochterjes slaapkamer op te sluipen om een lapje stof te pakken. En een grote tafel waar ik aan kan naaien, met daaronder een kast om alle machines in op te ruimen, zodat het toch makkelijk en snel weer netjes is en het wel een gezellige slaapkamer blijft.


En dit is de muur, 4,5 meter lang, daar moet toch wel wat mee kunnen! Ik heb vanochtend het plafond gewit, ik heb een kunstnek gekregen en weet gelijk weer waarom ik dat zo'n rot klus vind. Dan het houtwerk, de muren en de vloer! Het tapijt gaat eruit!

Hééééérlijk, hoef ik eindelijk geen draadjes meer eruit te vissen (uit die vloerbedekking). Even zwifferen en de vloer is leeg. Ik had een werkbureautje, maar telkens verhuisde ik weer naar beneden met mijn naaispullen omdat alles in de vloerbedekking blijft hangen. Er komt nu laminaat wat lijkt op hout, ben benieuwd hoe het wordt.

En nu ga even relaxen met een jurkje wat bijna af is, hè, hè, lekker zitten.....!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten