Pagina's

donderdag 4 juni 2009

Een pakketje van Marutska

Ik heb een paar leuke spulletjes besteld bij Maria van www.Marutska.nl. Ze heeft ook een blogspot www.Marutska.blogspot.com. Ze verkoopt in haar winkeltje allerlei hobbyspullen en mooie spulletjes voor in huis.

Dit is een leuk project voor m'n oudste dochter en mij voor op onze meidenmiddag (op elke dinsdagmiddag, mits ze niet iets af heeft gesproken, zo'n 1 x van de 4 keren zegt ze af). Ik ben benieuwd hoe we dit vinden, want dit is voor mij ook nieuw. Ik heb wel eens het lijf gemaakt voor een porseleinen pop, maar dit is totaal anders, denk ik.


Deze knoopjes vind ik prachtig, ik weet nog niet waar ik het bij ga gebruiken, maar ik laat het lekker borrelen en ineens weet ik het!

Dit stippeltjesband vind ik toch zo snoezig. En die medaillonnetjes vind ik ook heel erg mooi. Die twee lapjes heb ik gekregen, omdat ik de bestelling in tweeën had gedaan en er automatisch bij elke bestelling portokosten bijgeteld wordt. Daarom heb ik deze twee prachtige lapjes gekregen. Daar ga ik wat moois van maken!

Dit mandje met vierkante bakjes vind ik heel erg mooi. Dat krijgt een heel mooi plekje.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten