Pagina's

vrijdag 11 maart 2011

Bandjes en randjes van de webwinkel Hippe Bandjes!


Ik heb dinsdag een bestelling gedaan bij Hippe Bandjes. Ik hoefde gelukkig niet lang op de gangmat te bivakkeren, hahaha. Donderdag hoorde oudste dochter een plof, terwijl ik met haar zat te lunchen aan een lekkere carpaccio. Ze zei "Hé een plof in de gang en nam een hap...". Ik keek haar aan "Een plof?". En toen "Oooo", en toen sprong ik op, "dat zijn mijn bandjes...". Dochterlief "Je watte?". Ik weer... "M'n bandjes van Janeas". Dochterlief weer "Van wie?". Janeas zegt haar natuurlijk geen bal en ze dacht waar heeft m'n ma het nú weer over. Dus ik "Je weet wel, met die jurkjes van tig lapjes, bandjes en randjes". Dat zei haar iets meer, maar ook niet zóveel, maar wel dat het een vrolijke bedoening is. Ik hobbel met enveloppe gelijk naar boven. Dochterlief hobbelt achter me aan. Plof op bed en open die handel. Met haar neus zit ze bijna in de enveloppe en toen ik het er uit haalde riep ze gelijk, wat een leuke kaarten. Ja, er zaten twee kaarten in, knalvrolijk. Super. Ik heb gelijk foto's genomen van de bandjes met schattige aardbeitjes en hartjes op een geruite ondergrond.


Alles heeft lieve kleurtjes en is lekker vrolijk. Het was ook een lekkere dikke enveloppe, want er zaten ook nog twee vrolijk kaarten bij en extra bandjes!! Dat vind ik wel heel fijn, want ik ken deze bandjes alleen maar van mijn computerscherm en nu kan ik goed zien hoe ze er uit zien, qua kleur, breedte, stug of soepel van materiaal etcetera. Snoezige paddenstoeltjes met witte stipjes, lieve rozige uiltjes met hartjes, een vrolijk randje rode bloempjes en een bandje met een diagonale roze met rode streepjes. Ook een mooi label met paddenstoel en vlindertjes en daarin ook weer een leuk klein minikaartje met een prinsessevarkentje. 

M'n jongste dochter vind de kaartjes ook superlief. Samen met haar zus zit ze al te bedenken wat ze zal doen doen... inlijsten... of opsturen naar een  jarige Jet! 


Er zat los ook nog een bandje met zeemeerminnetjes... die vind ze het allermooist. Zij is dol op zeemeerminnen. Als er een verhaaltje of een dvd is met een zeemeermin, of een kaart, plaatje, Barbie wat dan ook, zij is er direct verliefd op. Zo ook op dit zeemeerminbandje, die is dan natuurlijk ook voor haar... ga ik eens een mooi lapje bij zoeken!

Astrid en Marjon, hartstikke bedankt voor de snelle levering en superverrassingen in de enveloppe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten